Beste aftershave

Standaard

Bent u op zoek naar de beste aftershave en andere goede aftershave? Lees snel verder, want wij hebben de beste aftershave voor u uitgezocht!

NIVEA MEN Sensitive Aftershave Balsem

beste aftershave

Bestel nu voordelig de beste aftershave!

De Sensitive Aftershave Balsem van Nivea For Men is een extra milde, alcoholvrije en parfum neutrale formule met kamille. Dankzij de bestanddelen vitamine E en pro-vitamine B5 kalmeert de huid onmiddellijk en vermindert rood- en droogheid van de huid na het scheren. De aftershave balsem trekt snel in en helpt irritaties te voorkomen. De beste aftershave heeft natuurlijk ook een heerlijke geur!

Type aftershave: Aftershave balsem
Substantie: Lotion
Huidtype: Alle huidtypes

U vindt hier meer informatie, reviews en prijzen van de beste aftershave!

Waarom aftershave?

Aftershave wordt gebruikt voor na het scheren. Door het scheren kan de huid branderig zijn gaan aanvoelen en kunnen kleine wondjes zijn ontstaan. De poriën van de huid zijn meer geopend dan normaal. Aftershave bevat daarom vaak stoffen en zuren, die de poriën van de huid wat samentrekken, ontsmettende stoffen die voorkomen dat de wondjes gaan infecteren en verkoelende stoffen die het branderige gevoel onderdrukken.

Wat wij ook belangrijker vinden is natuurlijk de geur van de beste aftershave. Aftershave heeft vaak een echte mannelijke geur, waardoor het zeer geliefd is onder de mannen.

Bekijk ook eens de top 10 aftershaves!

Wat vind jij de beste aftershave?

We zijn zeer benieuwd wat jij de beste aftershave vind! En wat is de reden dat die aftershave zo goed is? Laat het hieronder weten in de reacties!

Leave a Reply